ŠTA RADIMO

SARADNJA SA EKO HEMIK-OM

Eko Hemik, pre bilo kakvog zbrinjavanja pruža besplatnu uslugu procene klasifikacije otpada, njegovog razvrstavanja u cilju predloga za najbolja i najisplativija rešenja zbrinjavanja.

Možete nam se javiti sa identifikovanim, konkretnim zahtevom iz domena upravljanja otpadom, upravljanja hemikalijama ili transporta opasne robe i mi ćemo Vam u najkraćem roku ponuditi konkretna rešenja.

Takođe, možete nas konsultovati radi utvrđivanjatačnih obaveze u skladu sa propisima koji uredjuju oblasti upravljanja otpadom, upravljanja hemikaijama ili transporta opasne robe i Eko Hemik može izvršiti besplatan audit trenutnog stanja ispunjenosti zakonskih zahteva, i ponuditi rešenja za njihovo ispunjenje.

Ako uvozite ili proizvodite bilo koji proizvod koji se smatra proizvodom koji će nakon svoje upotrebe postati poseban tokotpada, Eko Hemik Vam može pomoći u obračunavanju takse za te proizvode, vodjenju evidencija i podnošenju odgovarajućih izveštaja.

Ako ste snabdevač (uvoznik, proizvodjač, distributer…) hemikalija, Eko Hemik Vam može ponuditi uslugu Savetnika za hemikalije i rešenja u skladu sa specifični zahtevima Zakona o hemikalijama (biocidi, naročito opasne hemikalije….) kao i odgovarajuće obuke lica koje rukuju opasnim materijama.

Ako je Vaša delatnost vezana za transport opasne robe ili s tim u vezipakovanje, utovar, punjenje ili istovar, morate imenovati Savetnika za bezbednost utransportu opasne robe. Eko Hemik Vam može pružiti uslugu licenciranog Savetnika za bezbednost u transportu opasne robe.

Ako ste proizvodjač otpada, Eko Hemik Vam može ponuditi ispunjenje svih obaveza u skladu sa članom 26 Zakona o upravljanju otpadom (izrada Plana upravljanja otpadom, preuzimanje poslova odgovornog lica za upravljanje otpadom…)

Ako steproizvođač otpada koji je potrebno zbrinuti u skladu sa zakonom, Eko Hemik Vam može ponuditi usluge zbrinjavanja svih vrsta otpada iz obima svojih dozvola za sakupljanje i transport opasnog i neopasnog otpada, za skladištenje opasnog i neopasnog otpada i dozvole za skladištenje i tretman neopasnog otpada.

Najčešće se obaveze iz domena upravljanja otpadom, upravljanja hemikaijama ili transporta opasne robe prepliću i pojedine kategorije delatnosti imaju potrebu za ispunjenjem zakonskih zahteva iz svih navedenih propisa, pa to stavlja Eko Hemik u jedinstvenu poziciju za zatvaranje kruga potrebnih usluga sa jednom kompanijom.

EKO HEMIK NOVI SAD

O NAMA

“Upravljanje, zbrinjavanje otpada i konsalting. “

NOVOSTI

“Pratite najnovija dešavanja u našoj kompaniji. “

KONTAKT

“Budimo u konaktu, za sva pitanja stojimo na raspolaganju.”

Eko Hemik doo vrši besplatan audit trenutnog stanja i usklađenosti sa zakonskim obavezama iz domena naše delatnosti